Informatie over wimper extensions

           wat zijn              wimperextension ?

Wimperextension zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig anti allergisch PBT materiaal. Bij de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De extension worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u de wimpers niet voelt zitten en u een natuurlijke uitstraling heeft. Wimperextension hebben zelfs een liftend effect, en maken uw ogen vele malen sprekender.

Mink Wimperextension van Blink

De wimperextension die ik gebruik zijn mink van het merk Blink , marktleider op dit gebied over de hele wereld. Wimpers van Blink zijn synthetische PBT Mink wimpers, waar een laagje zijde overheen is verwerkt. Hierdoor glimmen ze mooi en hebben een lange houdbaarheid. Blink Mink wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en krullen.

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de 6 a 8 weken vernieuwen. Normaal ziet u dit proces niet zichtbaar gebeuren, en veel mensen weten dit niet. Maar tussen uw lange wimpers zitten hele korte wimpertjes, dat zijn de nieuwe jonge wimpertjes die de lange oude wimpers geleidelijk aan zullen vervangen. Een wimperextension blijft dus één tot twee maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Wanneer een eigen wimperhaar uitvalt, zal er ook een extension mee uitvallen. Dit is afhankelijk van de levensduur van uw eigen natuurlijke wimpers.

Wanneer u de Blink Diamond coating gebruikt zult u nog langer plezier hebben van uw wimperextension

( die is bij mij verkrijgbaar ) Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren ik iedere 3 tot 4 weken een Refill.

              faq

ZIJN WIMPEREXTENSIONS SCHADELIJK VOOR DE NATUURLIJKE WIMPER?

Extension zijn niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de wimperextension op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen, en een goede nazorg doet . De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de extension vastzit.

ZIJN WIMPEREXTENSIONS GESCHIKT VOOR IEDEREEN?

Extension zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextension worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extension niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextension ook niet altijd bevestigd worden. U kunt dit het beste navragen bij uw styliste, zij zal kunnen inschatten of extension bij u mogelijk zijn.

KAN IK MET WIMPEREXTENSIONS DOUCHEN OF ZWEMMEN?

Wimperextension zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extension geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit.

KAN IK MAKE-UP IN COMBINATIE MET WIMPEREXTENSIONS GEBRUIKEN?

Wimperextension geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het echter fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra's te doen. Blink heeft daarom mascara's en eyeliners ontwikkeld speciaal voor gebruik met extension. Vraag naar de Blink Noir Mascara en Blink Eyeliners bij uw salon.

Welke producten u ook in combinatie met extension gebruikt, let erop dat deze op waterbasis zijn en niet op oliebasis! Olie lost de lijm op en is daarom funest voor wimperextension!

HOE LANG DUURT EEN WIMPEREXTENSION BEHANDELING?

Een nieuwe set 1 op 1 wimperextension plaatsen duurt ongeveer de anderhalf tot 3 uur uur, afhankelijk van het aantal wimpers dat u heeft en de ervaring van de styliste. Let op: Als een wimperstyliste beweert dit veel sneller te kunnen, zet ze of heel weinig wimpers of gebruikt ze niet de juiste 1 op 1 methode! Beginnende stylisten doen er iets langer over.

WAT IS DE GEMIDDELDE LEVENSDUUR VAN WIMPEREXTENSIONS?

Eenmaal aangebracht gaan de extension tot ongeveer 2 maanden mee. Doordat extension aan uw eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met uw natuurlijke wimpers uit. De natuurlijke wimper groeicyclus voltooid zich gewoonlijk elke 2 maanden. Door uw extension goed te verzorgen met bijvoorbeeld een coating is de kans op vroegtijdig loslaten aanzienlijk kleiner.

HOE MOET IK WIMPEREXTENSIONS VERZORGEN?

Gebruik om de paar dagen een goede coating om de extension te beschermen tegen: vuil, olie en stof. Coatings zorgen ervoor dat de extension beter blijven hechten, doordat ze de wimperlijm beschermen.

Zorg er tot slot voor dat uw extension niet in aanraking komen met olieproducten. Mascara's, eyeliners en dergelijke op basis van olie zijn funest voor wimperextension omdat deze de lijm aantasten.

HOEVEEL KOST EEN NIEUWE SET WIMPEREXTENSIONS?

De prijzen van een nieuwe set wimperextension variëren sterk. Dit is afhankelijk van het aantal gebruikte wimpers en de ervaring van de styliste. De ene salon zet gemiddeld 30 extension per oog, een betere salon zet er gemiddeld 60. Vraag daarom altijd van te voren na hoeveel wimpers er gezet worden en of de wimperstyliste een certificaat heeft, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

De meeste salons rekenen voor een nieuwe set €60 tot €120 

Ik werk met het merk 

Mooie ogen weerspiegelen zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Het woord 'Blink', letterlijk vertaald knipoog, refereert naar het herhaaldelijk charmant openen en sluiten van de oogleden. Blink streeft naar het op de markt brengen van kwalitatief hoogwaardige producten gerelateerd aan wimperextension. Welke resulteren in een aantrekkelijke verleidelijke blink of knipoog die menig vrouw onweerstaanbaar maakt!

Blink Lash Stylist en Blink Lash Care zijn twee professionele merken die alles op het gebied van wimperextension omvatten. Speciaal gelanceerd om de eigen aantrekkelijke uitstraling van man of vrouw te accentueren.

Blink lash stylist

Het merk bevat alle producten die bijdragen aan het expressioneren en stylen van de wimpers. Hiertoe behoren alle materialen die gebruikt worden om wimpers te verlengen alsmede cosmetische make-up producten als mascara's en eyeliners. Het uiteindelijke doel is de schoonheid van de ogen nog meer tot uitdrukking te brengen.

Blink lash care

Het merk heeft betrekking op alle soorten producten omtrent de nazorg van wimperextension. Alles voor het verzorgen en beschermen van extension en het voorkomen van irritaties aan de gevoelige huid rondom de ogen. Met inbegrip van voedende producten om de natuurlijke wimpergroei te stimuleren.


Special lash die er allemaal zijn leuk voor bepaalde gelegenheid

Special lash color

Gekleurde mink wimpers in 9 populaire kleuren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en zoals in het voorbeeld ook verschillende tinten in een doosje. In verschillende krullen en lengtes. Ieder doosje bevat vier strips.

Kleuren: O-Blue, S-Blue, L-Blue, Y-Green, B-Green, H-Pink, Silver, D-Brown-H, Red Brown


y-stone lash

Met deze speciale Y-Stone lashes bereikt u naast volume ook een glamoureus effect. Deze wimperextension bevatten echte Swarovski steentjes. Daarnaast bestaan deze wimperextension uit twee haartjes waardoor u meer volume kunt bereiken.


Glitter lash

Speciale wimpers voor speciale gelegenheden. Glitter lashes hebben een diamand-achtige glans.

Kleuren: Paars / Blauw / Groen / Rood / Zilver / GoudJewel lash

Wimpers met 100% handgemaakte Swarovski steentjes.
 Rainbow lashes

Gekleurde mink wimpers in 10 populaire kleuren. 


 Wilt u 1 van de hier boven  special lashes ? dat kan graag even van te voren aan geven deze worden speciaal besteld, en zijn niet standaard op voorraad.

                    Blink lash afther care producten


Blink lash conditioner

De conditioner heeft een verfrissend effect en een vocht inbrengend werking. Het draagt bij aan het verzorgen van gezonde en elastische wimpers. Bevat natuurlijke ingrediënten als; Opuntia ficus-indica var. saboten fruit extract en golden Pine extract. Tweemaal daags aanbrengen wordt aanbevolen


Black daimond coating

Zwarte coating voor het beschermen van wimperextension tegen uitdroging van de lijm, oliën en stof. Bij regelmatig gebruik van coatings zijn extension beter beschermd en hebben ze een langere levensduur.


Noir mascara

Speciaal voor wimperextensions ontwikkelde mascara voor extra volume en mooie donker zwarte kleur. Bevat keratine voedingsstoffen welke wimpers sterker maken en een mooie glans geven. De mascara loopt niet uit door zweet of tranen


Blink liner

Eyeliner speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met wimperextension. Opvallende kleuren die zacht worden aangebracht. De eyeliner loopt niet uit door zweet of tranen. Incl. puntslijper.

Kleuren: Starry Night, Caramel Brown, Rich Black