Evenementen

Hier vind u de evenementen waar ik ook op sta samen met veel andere gezellige standhouders klik op de foto en u gaat naar de pagina op facebookpagina of website van het evenement toe .  

De Grootste Trouwbeurs              van Drenthe

Ga je zelf binnenkort trouwen ? of ken je iemand die dat gaat doen? kom dan samen gezellig naar deze gezellige bruidsbeurs op 18 februari van 11:00 tot 17:00 in het veenpark te Barger-Compascuum.

waar veel leuke ondernemers staan die jullie graag willen helpen met deze belangrijke dag . entree is gratis en er is ook een demo  en ook worden er bruidsjurken geshowd. zien wij jullie daar ? 

klik op de foto hiernaast en u komt op de facebook pagina van de bruidsbeurs.

            Ladies night

op zaterdag 31 maart om 19:30 tot 22:30 in BV de viersprong te Emmer-Compascuum i er weer een leuke Ladies night.

Dit is niet zomaar een ladies night, maar een echte avond uit.
Onder het genot van een hapje en een drankje, gezellige sfeer proeven van allerlei vrouwen bezigheden.
Het is een avond vol adviezen gezelligheid, mode en nog veel meer. en je kan bij mij terecht voor de gel polish behandelingen en natuurlijk verschillende verzorging producten voor uw handen en nagels. klik op de foto hiernaast en u komt op de pagina van de ladies night.

     Voorjaarsfair exloo

 Op 6 mei 2018 zal er voor de tweede keer een gezellige voorjaar fair plaatsvinden op het landgoed achter het hotel Hunzebergen te Exloo

Het zal wederom een gezellige fair worden met brocante, sieraden en accessoires. de tijden zijn 10:00 tot 16:00. gratis toegang. u kunt bij mij terecht voor oa een gelpolish behandeling ook heb ik verschillende verzorgingsproducten mee nagellak enzv .  


klik op de foto hiernaast dan kom je op de Facebook site van de voorjaar fair. 

      Voorjaarsmarkt

Woensdag 16 mei as. van 14:00 tot 20:00 organiseren de leden van de de Sponk voor de 4e maal een grote voorjaarsmarkt.
Er zullen verschillende bedrijven, particulieren en stichtingen aan deelnemen. De afgelopen 3 jaar was het een groot succes, met elk jaar meer kraamhouders en bezoekers. 

bij mij kunt u terecht voor o.a verzorging producten voor uw handen en nagels en verschillende leuke nagellak  en veel meer 
Zien we u dan? 

klik op de foto hiernaast en u komt op de facebook site van de voorjaarsmarkt om alle informatie .

zomermarkt gees

op 26 juli word er in Gees weer een leuke en gezellige zomermarkt van 15:00 tot 21:00 gehouden.hier zijn weer veel verschillende ondernemers met hun producten op de markt staan .  natuurlijk kan je bij mij weer terecht net als vorig jaar voor de gelpolish behandeling en heb ik verschillende producten bij mij.


de facebook pagina is nog niet gemaakt maar als die klaar is dan kunt u weer op de foto hiernaast klikken en u komt dan op de facebook pagina van de zomermarkt. 

       Bruidsbeurs 2018

Ga je zelf binnenkort trouwen ? of ken je iemand die dat gaat doen? kom dan samen gezellig naar deze gezellige bruidsbeurs op 23 september  van 11:00 tot 1:600 in Hotel-Restaurant De Hunzebergen  Exloo.

waar veel leuke ondernemers staan die jullie graag willen helpen met deze belangrijke dag . entree is gratis .  zien wij jullie daar ?

klik op de foto hiernaast en u komt op de facebook pagina van de bruidsbeurs. s

bruidsbeurs van PIT

Zaterdag 29 september van 18.00 uur tot 21.00 uur en zondag 30 september 2018 van 11.00 uur tot 16.00 uur.
De PIT( Partners In Trouwen) bruidsbeurs is geen gewone bruidsbeurs: Nee zeker niet...een bruidsbeurs beleving, waar je volledig in een andere sfeer komt!
Op moment van aankomst start de belevenis! Bij het langste museumspoorlijn van Nederland, de S.T.A.R, wat al op zich een unieke setting is met een treinstation en de gerestaureerde treinen, vind je volop inspiratie voor je bruiloft! In de meer dan 60 meter lange treinloods zal PIT dit jaar de bruidsbeurs organiseren! Voor het 5de jaar op rij heeft PIT voor jullie meer dan 30 gespecialiseerde bedrijven uit het Noorden geselecteerd. Met passie voor hun vak, geven zij aanstaande bruidsparen graag inspiratie over wat allemaal mogelijk is voor de mooiste dag!
PIT staat voor vakmanschap -uniek- spectaculair - bijzonder- gemoedelijk - innovatief - gezellig - passie. Leuke, enthousiaste ondernemers die helpen om jullie bruiloft te organiseren!
De beste bedrijven uit het Noorden,waarvan een uit elke branche, o.a. een bruidskapster, edelsmid,bloemist, fotograaf, grafisch ontwerpster, trouwlocatie en bruidsjurken. Te veel om op te noemen, dus kom een kijkje nemen.
Leuk om te weten, de entree is gratis

de facebook site is nog niet klaar voor dit evenement maar als je op de foto tikt kom je op de site van pit zelf .

evenementen wat is afgelopen .

           ladies night 

Op 1 April 2017

Leuke ladies night in B.V de viersprong Emmer -compascuum .

Net even een andere soort van ladies night . met een leuke modeshow en tal andere leuke stand houders . het was een leuke en geslaagde dag . voor foto,s klik op de foto hier naast  en zo kom je op de fb pagina er van . 

voorjaarsmarkt bij de                      sponk

Op 17-05-2017 is er weer een leuke en gezellige voorjaarsmark bij de sponk. Dr. Picardtlaan 19, 7741 CT Coevorden

Hier ben ik ook aanwezig en kunt u bij mij terecht voor o.a
voor het kopen van verzorging producten voor u handen en nagels . en informatie over spray-tan en wimper extension. en de knderen kunnen bij mij tijdelijke tattoo, laten zetten en leuke gekleurde plukjes haar in hun haar laten zetten dus kom gezellig langs met het gezin voor een gezellige voorjaarsmarkt waar veel leuke en gezellige standhouders staan .

voor meer info over de voorjaarsmarkt kunt u op de foto klikken en komt u op de fb pagina terecht van de voorjaarsmarkt de sponk 

sinterkerst markt

leuke sinterkerst markt 26 november 2016 van 13:00 tot 17:00 in MFC de brink !!! de brink 1 in Sleen .

Hier ben ik aanwezig en kunt u bij mij terecht voor o.a
Heerlijke manicure behandeling /handmassage .
Gellak op uw eigen nagels.
mocht u nog geen kennis hebben gemaakt met gellak dan kunt u gratis 1 proef nagel laten lakken met gellak .
u kunt ook bij mij terecht voor het kopen van verzorging producten voor u handen en nagels . en informatie over spray-tan en wimper extension. kom gezellig langs .

voor meer info voor de ladies fair kunt u op de foto klikken en komt u op de fb pagina terecht van de sinterkerst markt.

BRUIDSBEURS PIT

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober                          18:00-21:00    en  11:00 tot 17:00

leuke en gezellige Bruidsbeurs van PIT.   partners in trouwen .  in stadskanaal .

Hier ben ik ook aanwezig en kunt u bij mij terecht voor o.a
voor informatie over spray-tan en wimper extension voor uw bruidloft . ook zijn hier veel andere bedrijven aanwezig die u graag helpen met uw bruiloft 

 kom gezellig langs bij star in stadskanaal.

voor meer info over de bruidsbeurs kunt u op de foto klikken en komt u op de fb pagina terecht van PIT.

 

bruidsbeurs exloo

bruidsbeurs zondag 11 september 2016 van 11:00 tot 16:00

leuke en gezellige Bruidsbeurs op een prachtige locatie in exloo.

Hier ben ik ook aanwezig en kunt u bij mij terecht voor o.a
voor informatie over hand en nagel verzorging spray-tan en wimper extension voor uw bruidloft . ook zijn hier veel andere bedrijven aanwezig die u graag helpen met uw bruiloft

kom gezellig langs bij Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

voor meer info over de bruidsbeurs kunt u op de foto klikken en komt u op de fb pagina terecht van Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen.